Novinky, zajímavosti a vše ostatní ohledně FB

Otázky k facebooku

18. 11. 2009 13:35
Rubrika: odkazy na FB


Když se podívám někomu na profil, pozná to ? Ne nepozná. Na profil se můžete dívat komukoliv aniž by o tom majitel věděl.

V čem je facebook lepší než libimseti? Na facebooku můžete potkávat lici z celého světa, dávat si je do kamarádů, posílat fotky, které uvidí jen kamarádi, psát vzkazy jen vybraným kamarádům, hrát hry …

Uvidí někdo (moje holka) koho mám v přátelích? Ano, všichni přátelé jsou veřejní takže tam uvidí všechny. Ale zda si s nima píšete nebo je tam máte jen tak uložené, to už nepozná.

Mám uvádět veškeré udaje na facebooku? Upozornujeme, že telefonní číslo, přesnou adresu si raději na facebook nedávejte. Pokud ji nějaký kamarád chce můžete mu ji soukromě poslat.

Badoo vs. Facebook? Jednoznačne facebook. Je jednodušší, je zde víc Čechů a je přehlednější

Kamarád si dal moji fotku na facebook, můžu jí já odstranit z jeho profilu? Bohužel ne . Ale jsou 3 možnosti. Napsat kamarádovi a požádat ho o odstranění fotky. Druhá možnost je napsat do kontaktů správcům facebooku. Třetí možnost je podat trestní oznámení u policie ČR.

Slysela jsem, ze na facebooku existuje nejaka aplikace, ktera vam ukaze, jak casto na váš profil chodí kamarádi. Bohužel, taková aplikace neexistuje.

Otravuje mě na facebook.com cizí osoba. Jak ji vymazat ? Nastavení — Soukromí — Seznam blokovaných a napíšete jméno osoby. Tím pádem jste ji vložili do black listu a osoba už vám nic nenapíše.

Jak udělám na facebooku kvíz? Jednoduše, přejděte na adresu http://apps.facebook.com/makeaquiz/ a kvíz vymyslete

Zobrazeno 983×

Komentáře

Tofl

- <a href="http://digitalne.stahuj.centrum.cz/facebook-dejte-si-na-nej-pozor/" target="_blank">http://digitalne.stahuj.centrum.cz/facebook-dejte-si-na-nej-pozor/</a><br />
<br />
- <a href="http://www.lupa.cz/clanky/facebook-rozvod-v-primem-prenosu/" target="_blank">http://www.lupa.cz/clanky/facebook-rozvod-v-primem-prenosu/</a>

Tofl

- <a href="http://technet.idnes.cz/cesi-facebooku-nebezpecne-veri-falesne-krasavici-naletelo-60-procent-112-/sw_internet.asp?c=A091117_171036_sw_internet_pka" target="_blank">http://technet.idnes.cz/cesi-facebooku-nebezpecne-veri-falesne-krasavici-naletelo-60-procent-112-/sw_internet.asp?c=A091117_171036_sw_internet_pka</a>

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio